У нас все готово до контрнаступу, він приємно здивує - Арестович

2 березня 2023, 08:28
Олексій Арестович впевнений, що ЗСУ повністю готові до контрнаступу і чекають наказу.
Олексій Арестович, ВСУ
Олексій Арестович, ВСУ / скріншот, 93-тя ОМБР

Військовий оглядач і колишній радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що ЗСУ вже готові до контрнаступу.

У своєму Telegram-каналі він зазначив, що трохи менше року знадобилося нашим союзникам, щоб перейти від простої підтримки України до планових поставок військової техніки і засобів для потужного контрнаступу.

"Після Харківської та Херсонської операції для всіх стало зрозуміло, що ми можемо реалізовувати блискучі операції з того, що є. Ми хочемо і вміємо воювати з переважаючим противником", - зазначив він.

Арестович нагадав, що Україна готує контрнаступ, який буде вирішальним не тільки в цій війні, а й для нової архітектури безпеки в Європі.

"Злі язики з боку противника стверджують, що нам передають системи управління боєм, які дозволяють нашому командуванню мати повну картину на полі бою і можливість приймати рішення в рази швидше противника. Це дозволить проводити операцію більш ефективно, зменшуючи наші втрати. Американці і європейці не просто так говорять про деокупацію Криму. Цей контрнаступ приємно здивує всіх людей доброї волі, а противника чекають погані сюрпризи і вкрай сумний результат", - зазначив аналітик.

Також Арестович впевнений, що ЗСУ повністю готові до контрнаступу і чекають наказу.

"Все добре і з танками, і з підготовкою контрнаступу, і з усім іншим. Все у нас добре, і вони це знають. Все у нас готове, за моїми відчуттями", – заявив він під час бесіди з російським опозиціонером Марком Фейгіним.

Як повідомляв Главред, раніше російський блогер Накі говорив, що російський диктатор Володимир Путін не може вивести свої війська з України, хоча це саме логічне дію і могло б стати певною переговорною позицією. Однак, зробивши це, президент РФ зіткнеться всередині країни з хвилею нерозуміння.

Нагадаємо, 27 лютого президент України Володимир Зеленський заявив, що Путін не планує припиняти криваву війну проти України. Окупанти постійно штурмують українські позиції. Зараз ситуація на фронті постійно погіршується.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти