"У багатьох країн світу стільки немає": Зеленський розповів про величезні втрати РФ

26 жовтня 2022, 23:54
Тільки сьогодні, 26 жовтня, протягом дня повітряну тривогу кілька разів оголошували по всій Україні, і вдалося збити черговий вертоліт і дрони.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / скріншот

Президент України Володимир Зеленський заявив, що окупанти за час війни в Україні втратила стільки техніки, скільки не було і не буде на озброєнні більшості країн світу.

"Загальна кількість збитих російських вертольотів наближається вже до 250. Російські окупанти втратили вже стільки техніки-авіаційної та іншої, - скільки більшість армій світу просто не мають і ніколи не матимуть на озброєнні. Відновити ці втрати Росії не вийде", - підкреслив Зеленський.

За словами президента, тільки сьогодні, 26 жовтня, протягом дня повітряну тривогу кілька разів оголошували по всій Україні.

І українським силам вдалося збити черговий вертоліт і дрони.

Президент також подякував бійцям за "поступову і необоротну демілітаризацію ворога".

Як раніше повідомляли, повітряні сили ВСУ тільки вранці 12 жовтня, змогли залишити окупантів відразу без 4 вертольотів. Як йдеться в повідомленні Повітряних сил, українські захисники збили ворожі вертольоти протягом 18 хвилин.

Через день військовослужбовці зенітного ракетного підрозділу Повітряного командування Центр знищили ворожий вертоліт, імовірно Ка-52.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти