Традиційний автопрокат і каршерінг: головна специфіка послуг

23 червня 2023, 10:15
59
Традиційний автопрокат і каршерінг

Сучасний ритм життя вимагає оперативності, тому замість використання традиційного громадського транспорту більшість людей вважає за краще використовувати автомобіль для переміщення в межах міста. Ці потреби вплинули на зростання популярності послуг прокату транспорту. Оренда машин у Києві вважається досить затребуваною послугою.

Нею користуються туристи, яким хочеться ознайомитися з визначними пам'ятками, ділові люди, яким необхідно терміново потрапити на місце зустрічі з партнерами, або жителі міста, які віддають перевагу комфорту. Але останнім часом популярності набуває і новий сервіс. У чому різниця каршерінгу та оренди автомобілів, розглянемо в цьому матеріалі.

У чому суть каршерінгу?

Під цим поняттям ховається поняття прокату машини на короткостроковий період, тобто клієнт не потребує найму певного авто на добу. Цей сервіс дає змогу отримати транспортний засіб на кілька годин і навіть кілька хвилин, щоб доставити важливі документи на місце призначення, прибути на зустріч із діловими партнерами або просто привезти необхідні вантажі з магазину. Класична оренда вигідна лише тим, кому знадобилося авто на кілька днів.

відео дня

Зазвичай каршерінг доступний через спеціальний мобільний додаток, тоді як автопрокат доступний лише телефоном або на сайті. Крім того, для прокату необхідне підписання документів і низка інших вимог, яким треба відповідати. До головних переваг каршерінгу відносять:

  • похвилинна тарифікація найму;
  • у вартість включено додаткові послуги;
  • відстеження процесів через мобільний додаток.

Існують і недоліки, оскільки не завжди автомобіль буває в задовільному стані, та й не завжди зручно добиратися до нього. Але багато людей все ж не розуміють, що вигідніше: оренда чи каршерінг?

Особливості автопрокату

Традиційне оформлення автомобільного найму, як і раніше, користується популярністю поряд зі збільшеним попитом на каршерінг. Такий сервіс теж має свої переваги:

  • доставка авто за вказаною адресою протягом доби;
  • ідеальний стан автомобіля з повним баком;
  • вибір марки та моделі автомобіля на свій смак і за фінансовими можливостями;
  • можливість виїзду за межі міської межі;
  • великий набір платіжних методів;
  • відсутність рекламних банерів.

Крім того, різниця каршерінгу та оренди полягає в можливості пильного огляду пропонованого транспорту на предмет подряпин, потертостей та інших недоліків разом із наданням доказів сервісній компанії. Також пропонується і широкий спектр додаткових послуг за запитом клієнта.

Особливості вибору

При акценті на такі сервіси, необхідно визначитися з метою використання авто. У разі, коли необхідно тільки з'їздити на зустріч із партнером для обговорення умов контракту, то знадобиться замовлення каршерінга. Якщо ж необхідний автомобіль більше, ніж на добу конкретної моделі та марки, то тоді обирають традиційний автомобільний прокат. Цю ж послугу обирають, якщо потрібне статусне авто на кілька годин для того, щоб справити враження та відповідати заходу.

Якщо виникають складнощі у виборі між карширингом та орендою, то звертайтеся до компанії RentService24. Наші менеджери нададуть професійну консультацію щодо таких послуг. Також порадують приємні ціни та умови співпраці з нашим сервісом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти