Такого ще не було: ЗСУ за місяць знищили майже 1000 артсистем

3 квітня 2024, 05:00
215
Це найвищий місячний показник з моменту повномасштабного вторгнення РФ в Україну.
ВСУ
ЗСУ за місяць знищили майже 1000 артсистем / Колаж: Главред, фото: 56 окрема мотопіхотна Маріупольська бригада, 22 окрема механізована бригада

Українські військові майстерно знищують ворога на фронті. Лише за березень 2024 року вони встановили справжній рекорд зі знищення артилерійських систем ворога. Про це повідомляє Міноборони України.

У матчі українські захисники знищили 976 артилерійських систем. Це найвищий місячний показник з моменту повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

"Це - найвищий показник за один місяць від початку повномасштабного вторгнення. Вражаючий результат роботи українських воїнів. Україна переможе!" - ідеться в повідомленні.

відео дня

Ситуація навколо Авдіївки

Раніше повідомлялося про те, що Авдіївка - нова лінія оборони. На Ставці обговорили ситуацію на фронті та про нові лінії оборони, де здійснюються укріплення рубежів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що РФ перекидає війська з Авдіївки. Росіяни весь рік готували сили, резерви, техніку і зброю до наступу, розповів заступник командира 3 ОШБр.

Як повідомляв Главред, у Пентагоні вважають відхід українських сил з Авдіївки стратегічним рішенням. Заступник спікера Пентагону Сабріна Сінгх пояснила, що захисників України вивели для збереження артилерії і снарядів, адже їх критично не вистачає без допомоги США.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти