Стартувала реєстрація на головний марафон країни

30 червня 2023, 16:02

Стартовала регистрация на главный марафон страны

Київський марафон Незламності, який цьогоріч відбудеться 1 жовтня, відкрив реєстрацію на забіги.

З 2010 року Київський марафон від Run Ukraine щорічно проходив у центрі столиці, збираючи на стартах десятки тисяч учасників. Рік повномасштабного вторгнення став першим в історії, коли він не відбувся. Але 1 жовтня 2023 року українські бігуни знову вийдуть на старти Київського марафону — вперше за підтримки ПриватБанку.

відео дня

З міркувань безпеки траса заходу пролягатиме Трухановим островом, там же будуть точки старту та фінішу.

Учасники Київського марафону Незламності зможуть взяти участь у головному старті заходу — 42 км, а також спробувати свої сили на менших дистанціях: 21 км, 10 км та 5 км. Фінішери кожної дистанції здобудуть медалі головного марафону країни.

50% прибутку із стартових внесків із залізною медаллю, а також 100% від суми "з віртуальною медаллю" буде передано на закупівлю військової техніки для ЗСУ через UNITED24, державну фандрейзингову платформу.

Також стати учасником Київського марафону Незламності можна дистанційно, подолавши свою дистанцію в будь-якій точці світу.

Стартувала реєстрація на головний марафон країни

Реєстрація на офлайн — та онлайн-дистанції проходить на сайті kyivmarathon.org

Реєстрація на дитячі забіги та Ветеранську десятку для учасників російсько-української війни буде відкрита пізніше.

—---------

ПриватБанк — найбільший державний банк України. На сьогодні в банку обслуговуються понад 18 мільйонів активних клієнтів, а загалом його послугами користуються 70% українців. Банк є лідером в роздрібному сегменті та активно впроваджує послуги для малого та середнього бізнесу, має потужну цифрову екосистему та розгалужену мережу відділень, банкоматів, терміналів самообслуговування, POS-терміналів по всій території країни.

Робота ПриватБанку спрямована на розвиток економіки України, підтримку українців та українського бізнесу і під час війни. Беремо і робимо!

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 50 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати та мотивувати людей займатися бігом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти