Зрівняли з землею три бази за добу: ЗСУ потужно вдарили по окупантам

18 липня 2022, 09:50оновлено 18 липня 2022, 12:05
502
Як повідомляють українські чиновники, на Луганщині наші воїни знищили базу і склад бойовиків (в Алчевську та Кадіївці), а на Херсонщині - казарму, штаб і склад.
Гаубиця
Зрівняли з землею три бази за добу: ЗСУ знатно вдарили по окупантам/ колаж ua.depositphotos.com і "Вікіпедія"

Українські війська потужно і точно вдарили по тилах російських агресорів. Бійцям ЗСУ вдалося знищити бази ворога у двох областях - на Луганщині та Херсонщині. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив речник Одеської Військової адміністрації Сергій Братчук.

За його інформацією, в місті Алчевськ (Луганська область), який знаходиться під окупацією з 2014 року, було завдано удару по військовій базі окупантів.

Увечері ж 17 липня був зафіксований удар по агресорах в місті Кадіївка (до декомунізації ‒ Стаханов). Там ЗСУ точно потрапили в склад з боєприпасами ворогів. Після чого і почалася потужна детонація снарядів.

Крім того, в Херсонській області, в селищі Лазурне, була ліквідована нова база російських окупаційних військ. Тут українська армія знищила не тільки казарму і штаб ворога, але і, знову ж таки, склад з боєприпасами.

читайте також"За Харків, Вінницю, Миколаїв": ЗСУ вдарили по базах окупантів і складах з боєприпасами

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що російські окупанти почали перевозити свої склади боєприпасів подалі від лінії фронту через постійні точні удари українських артилеристів. При цьому загарбники можуть перемістити частину складів на об'єкти цивільної інфраструктури, щоб таким чином прикрити їх від ураження з боку ЗСУ.

Зазначимо, за тиждень з американських РСЗВ HIMARS по окупантам було завдано понад 50 ударів. Не було жодного промаху, всі удари були результативними. Про це повідомив радник глави офісу президента Олексій Арестович.

Інші новини:

Дивіться онлайн новини Херсона

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти