Смерть 14-річного хлопця на Львівщині: жителі села спростували удар блискавки і озвучили свою версію

3 липня 2021, 15:52
Покійний підліток прислужував у храмі, а в ніч трагедії допомагав робітникам у церкві. Там тривають ремонтні роботи.
Гроза
За офіційною версією, підліток загинув після удару блискавки / УНІАН

У селі Тарасівка Пустомитівського району трагічно загинув 14-річний хлопець. У Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що підлітка нібито вбила блискавка, проте в селі озвучують зовсім іншу причину смерті.

Хлопець загинув 2 липня о 21:45. Він щойно закінчив 8 клас. Його і молодшого брата мати виховувала самостійно. За словами жителів села, хлопчик помер через удар електричним струмом у храмі, передає ТСН.

У місцевій церкві тривають ремонтні роботи. Там знімали дерев'яну підлогу, бо планували поставити нову з підігрівом. Покійний підліток прислужував у храмі, а в ніч трагедії допомагав робітникам у церкві. Під підлогою хлопець знайшов металеву трубу, в якій був неізольований кабель. Коли підліток взяв трубу в руку, його вдарило струмом, в результаті він помер.

відео дня

Зазначається, що підлогу в храмі робили в 1977 році, там навіть знайшли записку з іменами майстрів, які виконували роботи. Однак всі вони вже померли, а тому немає у кого запитати, для чого вони залишили в трубі провід.

Як повідомляв Главред, з'явилися нові деталі трагедії на Полтавщині. Наприкінці квітня в селі Бреусівка знайшли тіло дівчини-16-річної Марії Бондаренко. Її викинули на узбіччя подруга і троє хлопців. Машу зґвалтували. Що стосується причини смерті, то, за результатами судмедекспертизи, дівчина померла внаслідок отруєння алкоголем

ЗМІ з'ясували, що 15-річний ґвалтівник шантажем змусив друзів позбутися тіла. Після один з підозрюваних відправився додому, щоби встигнути на онлайн-урок в школі, двоє спокійно почали висаджувати арахіс, а насильник – відмивати сліди злочину в машині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти