Зробили "темну": на Харківщині побили "гауляйтера" Шевченкового

15 липня 2022, 11:17
917
Колаборанта побили в ніч на 11 липня, коли зрадник повертався додому. Є версія, що на нього напали самі росіяни для пропагандистського ролика.
Андрій Стрижко
Гауляйтер Шевченкового Андрій Стрижко потрапив до лікарні / Фото suspilne.media

У Харківській області так званого окупаційного "голову" селища Шевченкове Андрія Стрижка побили невідомі. Тепер гауляйтер в лікарні.

Колаборанту наділи на голову мішок і зробили "темну". Інцидент стався в ніч на 11 липня, коли зрадник повертався додому, передає Суспільне.

"Деякі кажуть, що вже нещодавно його (Стрижка, - ред.) бачили в церкві, а медики кажуть, що його забрали за межі району. До Куп'янської лікарні не повезли. Хто побив - не знають. Є версія, що самі росіяни для пропагандистського ролика", – розповів співрозмовник видання.

відео дня

Є інформація, що росіяни незадоволені Стрижком, і тому шукають йому заміну.

Раніше у Мережі з'явилося відео, на якому видно, як двоє чоловіків зривають зі стіни в Шевченковому герб України. Місцеві впізнали одного зі зрадників - ним виявився колаборант Стрижко, який "вважає себе козаком" і симпатизує Росії.

18 червня прокуратура Харківської області повідомила Стрижку про підозру за ч.1 ст. 338 Кримінального кодексу України (Публічна наруга над державними символами України).

Дивіться новини Харкова онлайн:

Нагадаємо, 10 липня Главред писав, що у Великому Бурлуці Харківської області місцевий гауляйтер Євген Юнаков вибухнув в авто біля місцевої адміністрації.

У Херсоні госпіталізували головного гауляйтера міста Володимира Сальдо, на якого раніше було скоєно замах нашими партизанами. Зрадник перебуває у важкому стані.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти