Збив 5 ворожих "шахідів" і катапультувався: пілот-герой розповів про свій подвиг

15 жовтня 2022, 11:25
Пілот зізнався, що не проти був би знищувати окупантів і на F-16, однак і на радянській техніці з побратимами дадуть ра**истам прикурити.
Пілот
Пілот-герой розповів про свій подвиг / скріншот

Український пілот на МіГ-29 збив 5 дронів-шахідів і дві ракети у Вінницькій області, але змушений був катапультуватися через пошкодження літака, попередньо відвівши винищувач від населеного пункту.

Льотчик на позивний KARAYA в прямому ефірі телемарафону "Єдині Новини" заявив, що готовий хоч завтра знову сісти в кабіну винищувача, повідомили у ОК "Захід" Повітряних Сил ЗСУ.

Військовий каже, що не проти був би знищувати окупантів і на F-16, однак і на радянській техніці з побратимами дадуть ра**истам прикурити.

"Ворог, не маючи успіхів на полі бою, починає переходити до терору цивільного населення, знищуючи не військові об'єкти, а дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту та інші "центри прийняття рішень"", - поділився KARAYA.

"У тому числі застосовує іранські дрони. Але ми за короткий час адаптувалися і до такої загрози. Хоча чесно скажу, мета непроста, але ми досить успішно її знищуємо", - додав пілот.

Раніше бійці Збройних сил України знищили військового льотчика окупантів РФ Данила Долбіка.

Він був уродженцем Ростовської області. Його літак Су-25 збили захисники України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Донецькій області неподалік від Слов'янська захисники України ліквідували групу російських окупантів.

Українські захисники під Слов'янськом знищили групу солдатів 18-ї кулеметно-артилерійської дивізії ЗС РФ.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти