Долітався агресор: ЗСУ назавжди "приземлили" окупанта-пілота вертольота

28 липня 2022, 15:03
Як повідомляють журналісти, тепер тіло 35-річного пілота вертольота Олега Фарнієва вже отримано російськими окупантами в процесі обміну загиблими.
ЗСУ, окупант 2
ЗСУ назавжди "приземлили" окупанта-пілота вертольота Олега Фарнієва / УНІАН, Штефан

Бійці ВСУ ліквідували чергового російського окупанта - 35-річного пілота вертольота Олега Фарнієва, уродженця глибинки, Республіки Північна Осетія-Аланія. На відповідні повідомлення російських провінційних ЗМІ звернув увагу блогер і полковник ЗСУ Анатолій Штефан (позивний "Штірліц").

Як повідомляє проект "Кавказ.Реалія", Фарнієв ще з квітня вважався зниклим безвісти з селища Нижній Фіагдон Ардонського району. Тепер його тіло отримано в процесі обміну загиблими і зараз проводиться аналіз ДНК ‒ для точного підтвердження особи.

Станом на кінець липня нинішнього року відомо про 99 жителів Північної Осетії-Аланії, які були вбиті в боях з ЗСУ.

відео дня
Долітався агресор: ЗСУ назавжди 'приземлили' окупанта-пілота вертольота

читайте такожВантаж 200 для Ставропілля: ЗСУ знищили командира вертолітної ескадрильї РФ

Нагадаємо, раніше на війні в Україні був ліквідовано чергового солдата путінської армії Дмитра Тупіцина. Окупант був родом з Казахстану, але воював за країну-агресора РФ. Смерть Тупіцина підтвердили і в російському місті Картали Челябінської області, де проживав загарбник.

Крім того, Збройними силами України був ліквідовано гвардії полковник військ РФ Сергій Кенс. Датою загибелі Кенса називають 10 липня, обставини ліквідації не озвучуються. Відомо, що окупанта не довезли до госпіталю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти