Російська ракета у Дніпрі вбила цілу сім'ю, вижив лише пес - він плакав на руїнах будинку

30 вересня 2022, 12:57
Глава загиблої родини захищає Україну на фронті. У той момент, коли в будинок влучила російська ракета, він знаходився на позиціях під Лиманом на Донеччині.
Сім'я загинула в Дніпрі, вижила тільки собака
Сім'я загинула в Дніпрі, вижив лише собака / Фото Telegram

У четвер, 29 вересня, російські окупанти завдали ракетного удару по Дніпру. В результаті загинула ціла сім'я: бабуся Алла, мати Наталя, дочка Василиса і син Іван. Вижив лише домашній улюбленець - пес Крим.

Глава сім'ї захищає Україну на фронті. У момент трагедії він перебував на позиціях під Лиманом. Дізнавшись, що втратив всю свою сім'ю, він приїхав до Дніпра.

Фото і відео собаки, яка плакала на руїнах будинку, напередодні облетіли світ. Пес стояв на руїнах будинку і чекав на своїх маленьких господарів, які вже ніколи не повернуться.

відео дня

Тварина втратила слух, зір, отримала важку контузію.

З усієї родини вижила тільки собака
З усієї родини вижив лише собака / Фото t.me/mykharkov_info
Пес Крим плакав на руїнах будинку
Пес Крим плакав на руїнах будинку / скріншот

Тепер же народний депутат України Юлія Гришина опублікувала фотографію загиблих дітей.

Василиса та Іван загинули від російської ракети
Василина та Іван загинули від російської ракети / Фото t.me/Gryshyna_channel/2511

Нардеп підкреслила, що Росія продовжує масовий терор і вбивства мирних українців, зокрема і дітей. Вона закликала світ підтримати Україну в боротьбі з агресором.

"Десятки невинних життів. Від болю хочеться кричати на весь світ. Ми - щит, який зараз захищає інші країни від кривавого вбивці! Захищаємо ціною життя наших дітей", - йдеться у повідомленні Гришиної в Telegram.

Як повідомляв Главред, 30 вересня російські окупанти завдали ракетного удару по околиці Запоріжжя та влучили в гуманітарну колону. Внаслідок ракетного удару 23 людини загинули і 28 - поранені. Всі - цивільні.

У ніч на п'ятницю та вранці 30 вересня російські окупанти обстріляли Миколаїв і Дніпро. Спалахнули пожежі. Є постраждалі та загиблий. У Дніпрі російські ракети знищили траснпортне підприємство: згоріли 52 автобуси, ще 98 - пошкоджені.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти