Росіяни вдарили по Харкову: у місті два прильоти, виникла пожежа

7 вересня 2024, 16:48оновлено 7 вересня, 18:07
1547
Російські окупанти обстріляли два райони Харкова, на місці влучань працюють служби, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.
Росіяни вдарили по Харкову: у місті два прильоти, виникла пожежа
В Харкові прогриміли вибухи / Колаж: Главред, фото: Повітряне командування "Захід", скріншот

У суботу, 7 серпня, російські окупанти обстріляли Харків. У місті прогриміло кілька вибухів. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов та глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"У місті гучно, перебувайте в безпечних місцях!" - наголосив Терехов.

Перший вибух у Харкові пролунав близько 17:49. Одразу за ним у місті прогримів повторний вибух. На момент вибухів у місті вже 25 хвилин діяла повітряна тривога.

відео дня

За словами Синєгубова, служби виїхали для перевірки місць влучань. Наразі інформації про постраждалих немає.

"Зафіксували ворожі удари по Харкову. Попередньо - садове товариство в Індустріальному районі. Ще один удар у Малій Данилівці у приватний сектор", - уточнив він.

Мер міста підтвердив ворожі удари по Харкову. Росіяни атакували Індустріальний та Салтівський район.

"На місці одного з прильотів пожежа. Інформація щодо постраждалих на цю хвилину не надходила. На місці працюють усі відповідні служби", - додав Терехов.

Оновлено 17:29: Внаслідок удару по Малій Данилівці на Харківщині постраждала жінка. За даними очільника ОВА Олега Синєгубова, КАБ влучив у приватний будинок. У 44-річної жінки гостра реакція на стрес.

Хто такий Ігор Терехов?

Терехов Ігор Олександрович - український чиновник, політик і діяч місцевого самоврядування. Міський голова Харкова з 11 листопада 2021 року. З 2015 року до 11 листопада 2021 року був депутатом Харківської міської ради, з 2020 року - головою фракції партії "Блок Кернеса - Успішний Харків", пише Вікіпедія.

Удари РФ по Україні - новини за темою

Нагадаємо, у ніч на 7 вересня в Києві пролунали вибухи через атаку ударних дронів РФ. В Печерському районі зафіксовано падіння уламків, які спричинили загоряння на відкритій території, але жертв і серйозних руйнувань не було.

Також вранці 6 вересня в Павлограді Дніпропетровської області пролунали вибухи. Внаслідок російського удару у місті є жертви, постаждалі та руйнування.

Як повідомляв Главред, Іран, за інформацією видання The Times, міг відправити Росії понад 200 балістичних ракет малої дальності, зокрема моделі Fath-300, які здатні вражати цілі на відстані понад 110 км. Ними РФ може бити по великих містах, таких як Харків і Суми, а також по населених пунктах поблизу лінії фронту.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти