Росіян намотало на гусениці: БМП РФ розчавила трьох окупантів на полі бою

23 жовтня 2023, 11:40
403
Російська БМП-2 розчавила одразу кількох окупантів на полі бою, виконуючи розворот.
бмп
Російська БМП переїхала окупантів на поле бою / Колаж: Главред, Фото: Скріншот

Російські окупанти під час боїв знищують своїх солдатів на полі бою, рятуючись від смертельних ударів українських захисників.

Відповідні епізоди дедалі частіше потрапляють на камеру українських підрозділів, які ведуть спостереження на фронті. Нове відео нещодавно було опубліковано у Мережі.

На ньому зафіксовано, як російська БМП-2 розчавила одразу кількох окупантів на полі бою, виконуючи розворот.

відео дня

Як уточнюють військові з підрозділу "Кракен", бронемашина РФ розчавила своїх солдат під час так званих "м'ясних штурмів" у районі Куп'янська. Судячи з усього, БМП росіян привезла на ділянку фронту підкріплення і мала забрати поранених, проте потрапила під щільний вогонь української артилерії.

Ймовірно, удари української артилерії налякали водія російської бронемашини, який вирішив негайно йти з поля бою. При цьому він виконав різкий розворот, розчавши відразу кількох російських солдатів: одного здаючи назад, а двох – після виконання розвороту.

Звернімо увагу, що одного з росіян буквально намотало на гусениці БМП і, судячи з усього, для нього цей день став останнім у житті. Таким чином, замість порятунку поранених російська БМП додала втрат армії РФ.

Відео можна переглянути за цим посиланням.

Раніше повідомлялося, що росіяни підбили свою БМП, яка переїхала солдата РФ. Нерідко росіяни примудряються ліквідувати своїх солдатів під час боїв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що російська ППО збила свій же Мі-8. Російські окупанти продовжують зазнавати найбільших втрат в авіації.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти