"Дружній вогонь": російська ППО збила ще один власний літак в околицях Маріуполя

6 жовтня 2023, 20:01
904
"Військовий інформатор" уточнює, що пілот цього разу начебто вижив.
Российский самолет Ту-95мс, ракета
ППО збила ще один російський літак в околицях Маріуполя / Википедия, Минобороны РФ

Російська протиповітряна оборона уже вп'яте від початку війни в Україні збила власний літак. Цього разу від "дружнього вогню" запалав військовий борт поблизу тимчасово окупованого Маріуполя.

Про це повідомляє The Moscow Times з посиланням на російські пропагандистські провоєнні Z-канали. Зокрема, Fightbomber та "Військовий інформатор" підтверджують, що "дружнім вогнем" вдруге трохи більш ніж за тиждень було знищено військовий борт у районі Маріуполя.

"З такими темпами роботи нашої доблесної ППО ми скоро залишимося без авіації", - пише Fightbomber.

відео дня

"Військовий інформатор" уточнює, що пілот цього разу начебто вижив. Проте "рівень взаємодії продовжує пробивати дно", йдеться в повідомленні каналу.

Нагадаємо, що російська ППО ймовірно збила свій же літак Су-35 під Токмаком. Для окупантів втрата такого літака є непересічною подією. У британській розвідці кажуть, що це може бути всього 5-й літак такого типу, який втратили загарбники.

З початку повномасштабного вторгнення РФ у боях втратила 90 літаків. Країна-агресор зазанає колосальних втрат на полі бою. За оцінками британських розвідників, вона вже втратила в боях близько сотні літаків.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти