Росія намагається організувати тюремні бунти в Україні - Малюська

22 лютого 2022, 21:48оновлено 22 лютого 2022, 23:08
283
За оперативною інформацією, Російська Федерація намагається запустити кілька бунтів у в'язницях через зв'язки в злочинному світі.
Малюська
Малюська заявив про намір Росії про диверсії у в'язницях / УНІАН

Російська Федерація намагається організувати кілька тюремних бунтів в Україні. За даними української сторони, через зв'язки у злочинному світі, заявив у Facebook міністр юстиції Денис Малюська.

"За оперативною інформацією, Російська Федерація намагається запустити кілька бунтів у в'язницях через зв'язки в злочинному світі. У них не виходить. Але про всяк випадок: наступні кілька тижнів не реагуйте емоційно на сфальсифіковані відосики та проплачені протести біля в'язниць", - зазначив він.

відео дня

Також Денис Малюська на тлі загострення ситуації на Донбасі вирішив "чисто по-пацанськи" заспокоїти українців, використовуючи блатний тюремний жаргон.

"Про прогін від злодіїв з Раші знаю, чув. Просять підняти шум і творити свавілля - у в'язницях, на волі. Але в нашій хаті свої порядки, ми проти свавілля, тому, люди, тихоша! Без кіпіша".

Росія визнала "ЛДНР" на Донбасі

Президент РФ Володимир Путін 21 лютого підписав указ про офіційному визнанні Москвою так званих "ДНР" і "ЛНР" на окупованих районах Донецької та Луганської областей. Разом з Пушиліним і Пасічником він підписав договори про дружбу з "республіками".

Того ж вечора Росія ввела війська на захоплений Донбас.

Президент України Володимир Зеленський в ході свого звернення до нації зробив заяву про те, що визнання Росією " "ДНР" (террористическая организация. - ред.) " і " ЛНР " на Донбасі сигналізує про вихід Москви з Мінських угод. Офіційний Київ ініціював консультації в рамках Будапештського меморандуму, термінову зустріч в нормандському форматі і залишає за собою право індивідуальної та колективної оборони.

Державна Дума РФ вже 22 лютого ратифікувала "договори про дружбу" РФ з "ЛДНР".

Пізніше дані "угоди" схвалили в Радфеді. Після підписання Путіним законів Про ратифікацію Росія офіційно визнала " суверенітет "так званих" "ДНР" (террористическая организация. - ред.) "і"ЛНР"

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти