Росія відправить в Україну понад тисячу найманців - CNN

5 березня 2022, 06:54
Російські найманці повинні зміцнити частини армії РФ, оскільки вторгнення Росії в Україну триває вже другий тиждень.
військові Росії
Станом на кінець лютого в ході війни вже було вбито близько 200 найманців РФ / Фото ​

Найближчими днями і тижнями Росія направить в Україну ще до тисячі своїх найманців. Про це пише CNN з посиланням на офіційного представника США.

Зазначається, що раніше на цьому тижні високопоставлений представник Пентагону заявив, що в США бачили "деякі ознаки" того, що російські найманці можуть бути причетні до вторгнення Росії в Україну "в деяких місцях". При цьому він не уточнив, де саме і в якій кількості.

"Ми бачили деякі ознаки того, що вони найняті", — сказав чиновник.

відео дня

Тепер Росія планує в найближчому майбутньому відправити ще до 1000 найманців. Вони повинні зміцнити частини російської армії, оксільки вторгнення Росії в Україну триває вже другий тиждень.

Чиновник додав, що США вважають, що найманці, які вже знаходяться в Україні, "погано проявили себе, зіткнувшись з жорсткішим, ніж очікувалося, опором з боку українців". Станом на кінець лютого в ході війни вже було вбито близько 200 таких найманців.

Як повідомляв Главред, офіційні особи США і Заходу очікують, що Росія збільшить темпи і силу своїх ударів по ключових населених пунктах України, включаючи столицю Київ.

Зазначається, що Росія змінила стратегію війни в Україні на тлі того, що початковий план швидкого захоплення Києва й повалення уряду провалився. Тепер вони готові бомбити українські міста, поки вони не підкоряться. Це може призвести до значних жертв серед цивільного населення.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти