РФ вдарила по Краматорську "Іскандером": кількість жертв і постраждалих зросла

2 лютого 2023, 06:41оновлено 13 лютого 2023, 08:04
Внаслідок російського ракетного удару в Краматорську зруйнований з четвертого по перший поверхи чотириповерховий житловий будинок.
1675312070-8123.jpg
Увечері 1 лютого РФ вдарила ракетами по Краматорську / Фото ДСНС

Увечері 1 лютого російські окупанти завдали ракетного удару по багатоповерховому житловому будинку центрі Краматорська з використанням "Іскандера".

Пошкоджено щонайменше вісім багатоквартирних будинків, один з них повністю зруйнований. Внаслідок обстрілу три людини загинули, ще 20 — отримали поранення. Під завалами ще можуть перебувати люди, передає Суспільне.

В Telegram ДСНС повідомляється, що в результаті російського ракетного удару в Краматорську зруйнований з четвертого по перший поверхи чотириповерховий житловий будинок з подальшим загорянням припаркованих автомобілів.

відео дня

Станом на 01: 00 2 лютого внаслідок обстрілу рятувальники деблокували тіла трьох загиблих і дві людини врятовані.

Травмовано 21 особу, з них 8 осіб госпіталізовано.

Загоряння автомобілів ліквідовано. Розгорнуто пункт обігріву.

Ракетні удари РФ по Україні

Глава об'єднаного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк заявила, що РФ може готувати новий удар по Україні. За її словами, окупанти готові використовувати як дрони-камікадзе, так і крилаті ракети.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький заявив, що у Росії залишилося до 20% від довоєнних запасів високоточних ракет - приблизно 550 одиниць. Тому вона комбінує їх з дронами-камікадзе і переробляє ракети C-300 і C-400 для запусків "земля-земля".

Політичний аналітик Олександр Кочетков вважає, що якщо у Росії залишаться технологічні можливості, то поблизу 24 лютого буде один з наймасовіших ударів по Україні ракетами і безпілотниками.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти