РФ хоче ліквідувати плацдарм: полковник назвав імовірний напрямок штурму

23 липня 2024, 13:55оновлено 23 липня, 14:33
454
До Маріуполя прибувають військові кораблі РФ, які доставляють особовий склад і техніку росіян, розповів Владислав Селезньов.
РФ хоче ліквідувати плацдарм: полковник назвав імовірний напрямок штурму
ЗСУ відбивають атаки РФ / Колаж: Главред, фото: 56 окрема мотопіхотна Маріупольська бригада, 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха

Російські окупанти в найближчій перспективі атакуючі зусилля зосередять на півдні Запорізької області, де намагатимуться захопити нові території, заявив колишній речник Генштабу, полковник ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов.

У коментарі ТСН він нагадав про те, що до Маріуполя прибувають військові кораблі РФ, які доставляють особовий склад і техніку росіян.

"Я думаю, що ворог здійснює там накопичення ресурсів і, найімовірніше, він намагатиметься використати ці ресурси відповідним чином саме на Запорізькому напрямку", - попередив експерт.

відео дня

Він наголосив, що диктатор Володимир Путін вимагає ліквідувати плацдарми на північ від Урожайного та в районі Работиного, щоб таким чином зафіксувати лінію бойового зіткнення.

"Путін мріє про тотальний контроль над шістьма регіонами, які вписані в російську конституцію: Донецьк, Луганськ, Херсон, Крим, Севастополь, Запоріжжя. Усе це, на думку кремлівського диктатора, має стати офіційно визнаною світовою спільнотою територією Росії", - додав Селезньов.

Хто такий Владислав Селезньов

Владислав Селезньов - український військовий експерт, журналіст. Полковник Збройних сил України.

До окупації Криму країною-агресором Росією працював начальником кримського медіа-центру Міністерства оборони України. Коли Кримський півострів захопили російські окупанти, залишився вірним українській присязі і переїхав до Києва.

Після початку АТО на Донбасі в 2014 році був призначений керівником пресцентру оперативного штабу Антитерористичної операції на сході України.

У період з листопада 2014 по 2017 рік - начальник пресслужби Генерального штабу Збройних сил України.

Наприкінці 2017 року звільнився з ЗСУ у зв'язку із завершенням контракту.

Ситуація на Запоріжжі - останні новини по темі

Раніше повідомлялося, що РФ нарощує сили на Запоріжжі: перекидає десятки одиниць військової техніки. Російські окупанти перекинули на Бердянський напрямок техніку з Воронезької області РФ, розповів Петро Андрющенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що РФ може готуватися до нового наступу на Запоріжжя. Країна-агресор Росія знімає резерви та підрозділи вздовж узбережжя Азовського моря.

Військовий експерт Владислав Селезньов раніше повідомляв, що російська окупаційна армія нарощує резерви для активізації бойових на півдні Запорізької області.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти