Провальна піар-акція: Ляшко замурував не ті двері в ресторан Тищенка Велюр

29 квітня 2020, 20:39оновлено 30 квітня 2020, 01:53
Екс-нардеп спеціально під'їхав до ресторану, щоб перевірити ситуацію.
Провальна піар-акція: Ляшко замурував не ті двері в ресторан Тищенка Велюр
Ляшко закрив вихід на терасу, а не вхід в ресторан / Фото: скріншот

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом з соратниками заклав не той вхід в ресторан Велюр нардепа Миколи Тищенка, якого звинуватили в порушенні карантину та обслуговуванні високопоставлених гостей.

"Я перебуваю біля ресторану Велюр, у якого начебто закритий вхід, а насправді все дуже погано. Це не вхід закритий, це — вихід на окрему терасу... Це була піар-акція незрозуміло для кого. Залишилося з'ясувати лише одне, а що ж забули вхід сюди теж замурувати? Або може бути мета була інша...", - розповів про інцидент у Facebook екс-нардеп Борислав Береза.

На заяву колишнього політика відреагував в коментарях Ляшко. Він запропонував Березі замурувати потрібний вхід і звинуватив екс-колегу в заздрості.

"Так дороби роботу і бережи здоров'я, бо як не коронавірус, то жаба точно задавить", - написав Ляшко під відео.

Нагадаємо, екс-нардеп від Радикальної партії Олег Ляшко влаштував перформанс біля ресторану народного депутата від Слуги народу Миколи Тищенка Велюр, якого журналісти викрили в порушенні карантину.

До речі, поліція прийшла з перевіркою в ресторан Велюр народного депутата від Слуги народу Миколи Тищенка після того, як в Інтернеті з'явилося розслідування про роботу закладу під час карантину, всупереч закону.

Як раніше повідомлялося, скандал навколо роботи в центрі Києва ресторану Велюр прокоментувала заступник голови фракції Слуга народу Євгенія Кравчук.

Все почалося з того, що було опубліковано розслідування про те, що ресторан Велюр під час карантину активно приймає високопоставлених гостей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти