Ракетний обстріл Києва: у житловій багатоповерхівці стався обвал і пожежа, є постраждалі

16 березня 2022, 08:10
Повідомлення про обвал у житловому будинку в Шевченківському районі надійшло до рятувальників на початку сьомої ранку. Проводяться аварійно-рятувальні заходи.
1647410347-9297.jpeg
Внаслідок ворожого обстрілу стався обвал в житловому будинку / Фото ДСНС

Рано вранці в середу, 16 березня, окупанти здійснили ракетний обстріл Києва. Уламки боєприпасів впали на житлові будинки. За попередньою інформацією, постраждали 2 людини, евакуйовано 35 осіб.

Як уточнили у ДСНС, о 06:16 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про обвал у житловому будинку у Шевченківському районі. На місце події негайно прибули пожежники найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

По прибуттю було встановлено, що внаслідок попадання уламків снаряда в 12-поверховий житловий будинок, стався обвал будинку на 12-му і технічному поверсі. Також був частково пошкоджений сусідній 9-поверховий будинок.

відео дня

Рятувальники одразу приступили до евакуації жителів з будівлі та ліквідації окремих осередків пожежі.

О 7:45 пожежу було ліквідовано. Проводяться аварійно-рятувальні заходи з розбору конструкцій будівлі та пошуку людей.

На місці задіяно 8 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 35 осіб особового складу.

Вибухи в Києві 15 березня

Близько п'ятої ранку у вівторок, 15 березня, в Києві прогриміли потужні вибухи, їх було чутно в декількох районах міста. Пізніше з'явилася інформація, що в столиці горить житловий будинок - окупанти вдарили ракетою по мирних жителях.

Пізніше в Київській держадміністрації уточнили, що внаслідок обстрілів столиці пошкоджено три багатоповерхівки у двох районах Києва, будинок у приватному секторі та станцію метро Лук'янівська.

У ДСНС уточнили, що в Києві стався ракетний обстріл. Боєприпаси потрапили в житлові багатоквартирні будинки у Святошинському районі столиці. На місці події виявлені тіла двох загиблих, 35 громадян врятовані.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти