"Приліт" на Полтавщині: окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі

5 травня 2024, 20:36
1416
Російські загарбники атакували Полтавську область на Великдень, є руйнування.
'Приліт' на Полтавщині: окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі
Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Полтавщини/ колаж: Главред, фото ілюстративні: УНІАН, facebook.соm/Олег Синєгубов

Російські окупанти вдень у неділю, 5 травня, вдарили ракетами по Полтавщині. Було "влучання" по цивільній інфраструктурі.

На щастя, жертв і постраждалих немає. Про це повідомив очільник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

"Росіяни не мають свят, не мають нічого святого. У Великдень ворог атакував Полтавщину. Звуки вибуху чули у межах Полтавського району. Попередньо без жертв та постраждалих. Деталі згодом", – повідомив Пронін.

відео дня

Пізніше він уточнив, що російські окупанти пошкодили елеватор у Полтавській громаді.

"Ворог поцілив по цивільній інфраструктурі. Ракетний удар пошкодив елеватор у Полтавській громаді. На щастя, нікого не постраждав. Кожен окупант понесе покарання за всі злочини", – зазначив голова ОВА.

Ракетні удари РФ по Україні – останні новини

Нагадаємо, російські окупанти завдали удару по Україні за допомогою ракет С-300 та дронів-камікадзе "Шахед" у ніч на 4 травня. У Харкові вночі було два "прильоти" дронів "Шахед", які завдали ударів по цивільній інфраструктурі в Основ'янському районі, повідомив міський голова Ігор Терехов.

Також речник Командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш зазначив, що в ніч на 4 травня російські дрони-камікадзе намагалися атакувати цивільну інфраструктуру в Харкові та в Дніпропетровській області. Однак Сили оборони збили всі 13 безпілотників.

Ввечері 4 травня РФ вдарила по цивільній інфраструктурі Харкова. В результаті атаки російських окупантів шість людей отримали поранення та опіки.

Нагадаємо, РФ на Великдень вдарила КАБом по центру Харкова – є руйнування і багато постраждалих. Окупанти вдарили по центру Харкова керованою авіаційною бомбою, багато людей зазнали поранень.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти