Потрапив у реанімацію: у Маріуполі вчинили замах на чиновника-колаборанта

3 вересня 2024, 14:13оновлено 3 вересня, 16:34
399
Велика ймовірність, що він не виживе після нападу, зазначає радник глави Маріуполя.
Коллаборант Олег Носенко
У Маріуполі вчинили замах на чиновника-колаборанта/ колаж: Главред, фото: Telegram Андрющенко, росЗМІ

У тимчасово окупованому Маріуполі невідомі здійснили напад на колаборанта Олега Носенка, який під час російської окупації займає посаду "голови Маріупольської ради".

Колаборант перебуває у важкому стані після того, як отримав травму голови. Про це повідомив радник глави Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

"Та до хороших новин. В Маріуполі невідомі вивели з ладу так званого "председателя Мариупольського совета" Олега Носенка. Він у важкому стані в реанімації після черепного-мозкової травми тупим предметом в ділянці потилиці. Вірогідність приєднання до Кабзона – велика", – зазначив Андрющенко.

відео дня

Він уточнив, що "тупий предмет" – це звичайна цегла, якою, за словами Андрющенка, колаборант отримав по голові на вулиці Спортивній у Маріуполі.

Раніше повідомлялося, що у Старобільську "задвохсотили" колаборанта Чайку. Валерій Чайка був місцевим депутатом, а 2022 року перейшов на бік ворога після окупації міста.

Також раніше повідомлялося, що у Бердянську у власному авто підірвали колаборанта, який організовував катівні для полонених. Під авто колаборанта, який був причетний до тортур над українськими полоненими, була закладена вибухівка.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти