Подумав, що батьки сплять: 14-річний хлопчик знайшов мертвими всю свою сім'ю на Вінничині

19 листопада 2021, 22:23
2036
Хлопчик спочатку не зрозумів, що сталося насправді.
Подумав, що батьки сплять: 14-річний хлопчик знайшов мертвими всю свою сім'ю на Вінничині
На Вінничині загинули двоє дорослих і четверо дітей / скріншот

У селі Мар'янівка Вінницької області загинули двоє батьків та їх четверо дітей. Виявив загиблу сім'ю старший 14-річний син.

Хлопчик в цей день ночував у бабусі і перед школою вирішив зайти додому. Там він і побачив мертвих рідних.

Хлопчик залишився в живих завдяки випадковості

Як розповіла староста села Наталія Остапчук, підліток залишився живий завдяки тому, що в нещасливу ніч залишився ночувати у бабусі, яка живе неподалік, пише "Обозреватель".

"І вранці по дорозі в школу забіг додому за сумкою. Коли зайшов у будинок, то побачив жахливу картину-всі були мертві. Для хлопчика це великий стрес. Він залишився один, тепер його виховуватиме бабуся. Немає ні батьків, ні брата, ні сестер", - каже староста.

Бабусі сказав, що всі сплять

За словами місцевої мешканки, хлопчик спочатку не зрозумів, що сталося насправді.

"Він повернувся до бабусі та сказав, що батьки сплять. Бабуся здивувалася, час вже такий, що потрібно господарством займатися, а вони сплять. Тоді Ігор сказав, що там все чорне. Бабуся кинулася до них у будинок, а там вже все", - каже жінка.

До трагедії призвело замикання проводки

Про загиблу сім'ю в селі відгукуються добре. Батьки займалися господарством, у них був город, корови, тримали коней, свиней і птицю.

читайте такожМоторошна трагедія в Дніпрі: в результаті пожежі в будинку престарілих загинули п'ятеро людейЗа словами односельців, у будинку сталося замикання проводки - згорів холодильник. Самої пожежі не було, але проводка в подовжувачі тліла і виділяла чадний газ. Почалося задимлення, через що всі стіни вкрилися кіптявою.

Ця версія є основною і слідчих - за фактом події порушеного кримінального провадження за п.1, 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з відміткою "нещасний випадок".

Раніше ми повідомляли, що в середу, 17 листопада, в результаті пожежі в селі Медисівка Хмельницької області загинули четверо дітей віком від 1 до 6 років. Як розповіли в місцевій ОДА, області, сім'я, в якій сталася трагедія, не перебувала в складних життєвих обставинах, мати доглядала за дітьми, а батько заробляв тимчасовими роботами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти