Оточені та приречені: окупанти потрапили у котел під Херсоном - ЗМІ

22 липня 2022, 13:32
Військовий оглядач Роман Бочкала повідомив, що путінські солдати запросили "зелений коридор". Поки що офіційного підтвердження інформації немає.
Котел для окупантів під Херсоном
Окупанти потрапили у котел під Херсоном / Фото bochkala_war

Військовий оглядач Роман Бочкала у своєму Telegram-каналі повідомив, що під Херсоном російські окупанти потрапили в котел і просять зелений коридор.

"Так виглядає перший котел для @визволителів". Під Херсоном орки оточені та приречені. Запросили "зелений коридор", - написав Бочкала.

Оточені та приречені: окупанти потрапили у котел під Херсоном - ЗМІ

Керівник цифрової трансформації в НАЗК Станіслав Хайдер також пише у Facebook, що північніше Херсона, у Високопіллі до двох тисяч окупантів опинилися в котлі.

відео дня
Оточені та приречені: окупанти потрапили у котел під Херсоном - ЗМІ

Поки що офіційного підтвердження інформації немає.

Ситуація в Херсоні зараз

13 липня радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив, що війська Росії працюють над реалізацією сценарію, спрямованого на відступ з тимчасово окупованого Херсона. За його словами, варіантів у росіян практично немає, окупанти вже готуються здати окуповане місто.

ЗСУ кілька днів поспіль успішно обстрілювали стратегічно важливий для окупантів Антонівський міст через Дніпро в Херсоні. Цей міст Росія використовувала для постачання зброї.

21 липня радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що росіяни можуть добровільно покинути Херсон, поки є така можливість.

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що звільнення Херсона може призвести до переломного моменту у війні. Тоді або впаде вся оборона окупантів, або почнеться контрнаступ ЗСУ. Росіяни вже розриваються між Донбасом і Херсоном, оскільки у них немає додаткових резервів. На Херсонщині для української армії складаються оптимальні умови. Може з'явитися можливість відрізати правобережне угруповання ворога і поступово його витісняти.

Дивіться новини Херсона онлайн:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти