Близько 60 псковських десантників відмовилися їхати на війну в Україну - ЗМІ

7 квітня 2022, 08:07
788
Після перших днів повномасштабної війни Росії проти України десантників вивели спочатку на територію Білорусі, а потім повернули в місце дислокації у Псков.
армія, Росія, військові, російські військові
Російські військові відмовляються їхати воювати в Україну / Фото Reuters

У лавах російських окупантів зростає кількість тих, хто відмовляється воювати проти України. Зокрема, не захотіли їхати на війну близько 60 військовослужбовців із Пскова.

Про це повідомляє Псковська губернія у Telegram-каналі з посиланням на джерела.

Після перших днів повномасштабної війни їх вивели спочатку на територію Білорусі, а потім повернули в місце дислокації у Псков.

відео дня

За даними місцевих ресурсів, більшу частину з цих десантників вирішили звільнити. Деяким з них навіть погрожують кримінальними справами. Також повідомляється, що в Псков прибуло керівництво Міноборони РФ.

Як повідомляв Главред, представники поліцейського спецзагону ОМОН з Республіки Хакасія відмовилися брати участь у війні проти України.

Крім того, близько 300 військових з окупованою Росією Південної Осетії відмовилися воювати разом з російською армією проти України. Вони подумали, що їх кинули на війну вмирати, склали зброю та повернулися додому, імовірно, автостопом. Інформація підтверджується колишнім керівництвом так званої "республіки".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти