Окупанти перекидають під Кривий Ріг додаткові сили - ОВА

29 червня 2022, 23:22
Агресор продовжує масовані обстріли територій і мирних населених пунктів по всій лінії зіткнення.
Окупанти перекидають під Кривий Ріг додаткові сили - ОВА
Ворог зміцнюється під Кривим Рогом / Укрінформ

Війська Росії перекинули на Криворізький напрямок додаткові підрозділи, до однієї батальйонної тактичної групи, написав у Telegram начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

"На нашому напрямку обстановка на фронті зберігається стабільно напруженою. За інформацією МО України та ОК "Південь", ворог продовжує посилення своїх оборонних позицій, а також перемістив на нашу ділянку фронту додаткові підрозділи - до однієї батальйонної тактичної групи. Але всі частини наших ЗСУ успішно виконують поставлені бойові розпорядження, ворог продовжує нести втрати в живій силі і техніці", - зазначив він.

За словами Вілкула, агресор продовжує масовані обстріли територій і мирних населених пунктів по всій лінії зіткнення. У Криворізькому районі вночі була обстріляна зі ствольної артилерії Велика Костромка Зеленодольської громади. Внаслідок обстрілів там були пошкоджені лінії електропостачання.

читайте також"Завод знищений": з'ясувалися подробиці ракетного удару по Кривому Рогу

"З РСЗВ ворог обстріляв околиці Широківської громади. Без втрат. Вдень також піддалися обстрілу прикордонні території Апостолівської, Зеленодольської та Широківської громад. Під вечір орки обстріляли запальними боєприпасами поля в Гречаноподівській громаді. Слава Богу, ніхто не постраждав", - йдеться в пості.

У самому Кривому Розі ситуація стабільна і повністю контрольована військовою адміністрацією і ЗСУ.

Крім того, Вілкул нагадав, що в місті будуть перейменовані 193 назви.

"У Кривому Розі не буде ніяких "московських"," бурятських" та інших вулиць, площ, парків і скверів, пов'язаних з державою-агресором Росією і Білоруссю. У місті, яке героїчно бореться з орками вже п'ятий місяць, з'являться вулиці, сквери і площі на честь наших героїчних військових частин, які захищають Кривий Ріг, Героїв України, видатних українських та іноземних діячів, на честь українських міст, традиційі, тощо", - додав він.

Нагадаємо, раніше радник глави ОП Михайло Подоляк розкритикував президента РФ Володимира Путіна, який звинуватив Захід в інфляції і назвав війну проти України, мовляв, "рятувальним кругом" для західного світу. Чиновник зазначив, що тепер Путін, який стер цілі міста, здійснив масові страти і перетворив свою країну в середньовіччя, придумав нібито виправдання своїй людожерській війні.

Також Подоляк розніс Лаврова, який сказав, що, мовляв "у США не вийде позбавити Росію права голосу в світі". За словами радника голови офісу, росіяни повинні припинити поводитися як варвари з середньовіччя, і тоді з ним буде розмова.

Війна в Україні:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти