Окупанти атакували Хмельниччину: в ОВА описали наслідки, є поранений

16 листопада 2023, 13:35
200
Одна людина постраждала внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей. Також деякі об’єкти були пошкоджені.
Окупанти атакували Хмельниччину: в ОВА описали наслідки, є поранений
Окупанти атакували Хмельниччину/ коллаж: Главред, фото ілюстративне: ua.depositphotos.com, Нацполіція ​

Російські загарбники вранці у четвер, 16 листопада, атакували Хмельницьку область. Протиповітряна оборона збила усі ворожі цілі, але внаслідок падіння уламків є пошкодження. Також одна людина отримала поранення.

Про це повідомив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін у Telegram. Він зазначив, що уламки впали на вантажний автомобіль, постраждав водій.

"Сьогодні, під час ранкової повітряної тривоги, в області по ворожим цілям працювали наші сили ППО. Дякуємо ЗСУ за якісну роботу. Разом з тим, внаслідок збиття однієї з повітряних цілей уламки пошкодили вантажний автомобіль. Водій отримав незначні тілесні ушкодження", – йдеться у повідомленні.

відео дня

Також Тюрін розповів, що уламки пошкодили продовольчі склади.

"Крім того, на території продовольчих складів уламками пошкоджено дахове покриття, вікна майстерні та 3-и поверхової будівлі, 7 ємностей для зберігання рослинної олії. Збитки встановлюються. Додатково інформуватиму", – зазначив перший заступник начальника Хмельницької ОВА.

Раніше повідомлялося, що на Хмельниччині прогриміли вибухи вранці у четвер, 16 листопада. У регіоні працювала протиповітряна оборона.

Небезпека посилення ударів з боку РФ

Нагадаємо, військовий експерт Михайло Жирохов сказав, як РФ може змінити тактику ракетних ударів і назвав 4 області, яким загрожує небезпека. В окупантів недостатньо ракет з великою дальністю польоту, а "Іскандерами" далеко вдарити не вийде. Тому РФ може зосередитися на ударах по кількох областях.

Також раніше у США зазначили, що РФ масовано битиме по енергооб'єктах. Речник Держдепу США Метью Міллер наголосив, що США хочуть допомогти Україні захиститися. У Держдепі заявили, що шукають способи, як захистити українські енергетичні об’єкти від атак російських окупантів взимку.

В Укренерго повідомили, що від одного виду атак на енергетику Росія майже відмовилась. Очікується, що з приходом морозів Росія відновить практику масованих повітряних атак на українську енергетику.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти