Обманув під час "прямої лінії": в ГУР прокоментували ключову заяву Путіна

14 грудня 2023, 17:19оновлено 14 грудня 2023, 19:58
927
Під час "прямої лінії" Володимир Путін назвав скільки російських військових заходиться в Україні, однак в ГУР спростували слова Кремлівського диктатора.
Обманув під час 'прямої лінії': в ГУР прокоментували ключову заяву Путіна
В ГУР назвали точну кількість російських військових в Україні / Колаж Главред, фото: скріншот із YouTube, Міноборони РФ

Сьогодні російський диктатор Володимир Путін заявив, що на фронті проти України воюють 617 тисяч російських військових. Проте ця інформація є недостовірною, зауважили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

За словами Путіна, щодня понад 1,5 тисячі "добровольців" виявляють бажання поїхати на фронт, і загалом за рік було, як він стверджує, 486 тисяч росіян, які мобілізувались до окупаційної армії.

Представник ГУР Андрій Юсов в коментарі LIGA.net спростував слова Путіна.

відео дня

"За підрахунками української розвідки, зараз чисельність російської армії на окупованій території України складає орієнтовно понад 450 тисяч осіб", - зазначив Андрій Юсов.

Війна Росії проти України - останні новини

Міністр оборони Естонії Ханно Певкур висловив думку, що конфлікт, який Росія розпочала проти України, можна виграти протягом наступних трьох років.

Володимир Путін вимагає від військового керівництва Росії, захопити міста Авдіївку в Донецькій області та Куп'янськ в Харківській області до президентських "виборів". Про це повідомив військовий оглядач Денис Попович.

Росії не вдалося повністю використати свої можливості для просування в районі Авдіївськи та Куп'янська. У ворогів відчувається дефіцит певного типу ресурсів. Про це повідомив генерал армії України Микола Маломуж.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти