Війну в Україні можна виграти впродовж трьох років - міністр оборони Естонії

14 грудня 2023, 16:55
167
Перемога нашої держави може бути досягнута і нав’язуванням перспектив Україні, вважає Ханно Певкур.
Війну в Україні можна виграти впродовж трьох років - міністр оборони Естонії
У Міноборони Естонії розповіли про перемогу України у війні / колаж: Главред, фото: АрміяInform, 43 окрема механізована бригада

Міністр оборони Естонії Ханно Певкур заявив, що війну, яку країна-агресорка Росія розв’язала проти України, можна виграти протягом наступних трьох років.

"Перемога України та поразка Росії у цій війні досяжні. Насправді цю війну можна виграти протягом наступних трьох років або навіть менше, якщо скоригувати та збільшивши обсяги військового виробництва", - наголосив Ханно Певкур на своїй сторінці у Twitter.

Він також додав, що перемога української держави може бути досягнута і нав’язуванням перспектив Україні та збільшивши рівень виснаження РФ.

відео дня

Нагадаємо, що розвідка в Естонії розкрила цілі ЗСУ на лівобережжі Херсонщини. Збройні сили України створили плацдарм на лівому березі Дніпра для відтіснення російських сил і зменшення обстрілів Херсона.

Міністр оборони Естонії сказав, яка зброя потрібна ЗСУ.

Лише за допомогою літаків Україна не зможе звільнити свої території від окупантів. Першочергово українським військовим потрібна інша зброя.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти