Немає зв'язку, води і світла: з'явилися дивовижні подробиці про бої під Курськом

8 серпня 2024, 02:45оновлено 8 серпня, 14:10
996
РосЗМІ повідомляють, що в Курській області нібито було захоплено низку населених пунктів.
ВСУ
У Курській області тривають бої та повітряна тривога / Колаж: Главред, фото: Генштаб ЗСУ

Російське місто Суджа в Курській області, де почалися жорсткі бої, опинилося на межі виживання. У місцевих жителів немає доступу до води, електрики, зник і зв'язок. Про це стверджують росЗМІ.

Повідомляється, що російська влада насправді не займалася евакуацією людей з нашого району. Ті, кому вдалося покинути місто, змушені самостійно шукати житло.

Російські ЗМІ пишуть про те, що збройним силам вдалося зайняти низку сіл.

відео дня

Канал Colonelcassad повідомляє, що також була захоплена газовимірювальна станція "Суджа", через яку здійснюється транзит газу в Європу через територію України.

Президент Росії Володимир Путін назвав вторгнення в Курську область "масштабною провокацією".

Бої в Курській області - останні новини

У вівторок, 6 серпня, російські пропагандисти поскаржилися на прорив кількох механізованих колон з боку України прикордонної ділянки в Курській області. У Мережі з'явилися чутки, що до прориву можуть бути причетні російські добровольчі загони у складі ЗСУ. Але Україна не підтверджувала своєї участі в конфлікті в Курській області.

Перші бої з невідомими людьми, згідно з російськими пабліками, прийняли солдати-строковики, оскільки підрозділи "Ахмат" були ганебно розбиті.

ЗС РФ зазнали перших втрат, зокрема в авіації. Відбулися бої біля місцевого монастиря, де ховалася російська піхота. Крім цього, групу військовослужбовців РФ було взято в полон.

Диктатор країни-агресора Володимир Путін назвав те, що відбувається в Курській області, "масштабною провокацією", безпідставно звинувативши в цьому Україну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти