"Не можна заспокоюватися": для перемоги українцям багато що належить зробити - Данилов

31 травня 2022, 17:00оновлено 15 червня 2022, 21:31
Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що війна Росії проти України все ще і ще триватиме, і для перемоги українцям багато що належить зробити.
Данилов, гаубиця
Для перемоги українцям багато що належить зробити - Данилов/ УНІАН і ua.depositphotos.com

Війна між Україною і Росією ще триватиме, і українцям для перемоги багато що належить зробити. Про це повідомляє агентство "Укрінформ"з посиланням на заяву секретаря РНБО Олексія Данилова.

"Я вважаю, ті люди, які говорили, що війна дуже швидко закінчиться, що ми вже перемогли, що в квітні будемо святкувати, — говорили небезпечну річ. На превеликий жаль, війна ще триватиме, і нам для перемоги багато що належить зробити", - сказав він.

За словами Данилова, українські війська зараз у важкому становищі на Донбасі.

відео дня

"Йдуть бої на території Луганської, Донецької та інших областей нашої країни. До тих пір, поки вони не закінчаться, поки останній російський чобіт не піде з нашої території, нам не можна заспокоюватися. Завдання РФ по знищенню нашої держави ніхто не відміняв. І з цим слід жити, і всі наші рішення повинні прийматися з розумінням цієї аксіоми", — підсумував він.

читайте також"Ми не візьмемо їх до складу України": Данилов висловився про часті "хлопки" в Бєлгороді і Курську

Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов розповів, що варіант з перенесенням війни на територію країни-агресора, Російської Федерації, безумовно існує, але для нього повинні збігтися безліч факторів.

"Це буде залежати від багатьох факторів. Сам Путін же сказав, що Воєнторг є в будь-якому місті. На скільки я розумію, він вже з'явився в Брянську, Курську, Бєлгороді. Може там з'явиться Бєлгородська, Курська, Брянська народні республіки", - говорить Данилов.

Разом з тим, секретар РНБО запевнив, що українська армія ні в кого не питатиме порад і рекомендацій з приводу того, як правильно захищати Україну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти