У Росії можуть виникнути Білгородська, Курська, Брянська народні республіки - Данілов

4 травня 2022, 10:19оновлено 4 травня 2022, 11:35
Для того, щоб бойові дії перекинулися на територію Російської Федерації, каже секретар РНБО Олексій Данілов, повинні збігтися безліч факторів.
Данилов, найманці
Олексій Данілов / Колаж Reuters УНІАН

Варіант з перенесенням війни на територію країни-агресора, Російської Федерації, безумовно існує, але для нього повинні збігтися безліч факторів. Про це розповів секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в інтерв'ю проекту "Антиподи" Сергія Іванова на каналі "Ісландія".

"Це буде залежати від багатьох факторів. Сам Путін же сказав, що воєнторг є в будь-якому місті. Наскільки я розумію, він вже з'явився в Брянську, Курську, Бєлгороді. Може там з'явиться Бєлгородська, Курська, Брянська народні республіки", - говорить Данілов.

Разом з тим, секретар РНБО запевнив, що українська армія ні в кого не питатиме порад і рекомендацій з приводу того, як правильно захищати Україну.

"Що стосується нашої незалежності, то після того, що зробив Путін, ми будемо її захищати так, як вважатимемо за потрібне. І нікого питати не будемо, і його, в тому числі", ‒ сказав Данілов.

читайте такожДанілов попередив українців про тривалу війну з РФ

Нагадаємо, раніше Олексій Данілов говорив, що Росія не зупиниться тільки на Україні. За словами секретаря РНБО, іншим країнам вже потрібно готуватися до майбутнього нападу - в першу чергу Казахстану і Молдови.

"Зараз світ почав такий рух з багатьма процесами. Я впевнений, що в Україні ця війна не зупиниться. Буде ще багато інших речей. Лавров днями сказав, що казахи і молдавани – це брати. Готуйтеся, брати казахи і брати молдавани", – заявив секретар РНБО.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти