"Не розслабляємося": Зеленський попередив українців про небезпеку 14 жовтня

13 жовтня 2022, 22:52
Він закликав українців особливо прислухатися до сигналів повітряної тривоги у цей день.
Владимир Зеленский
Зеленський попередив про можливу небезпеку 14 жовтня/ Офіс президента України

Президент України Володимир Зеленський закликав українців бути максимально обережними у п’ятницю, 14 жовтня – коли у нашій державі відзначатиметься День захисників і захисниць України і Покрова Пресвятої Богородиці.

Глава Української держави закликав українців у цей день особливо прислухатися до сигналів повітряної тривоги і дотримуватися правил безпеки. Про це він заявив у своєму вечірньому відеозверненні 13 жовтня.

За його словами, завтра потрібно бути особливо обережними.

"Завтра (14 жовтня – ред.) один із найважливіших наших днів – Покрова, День захисників і захисниць України, наших воїнів від древності до сьогодення, від козаків до повстанців, від усіх них до бійців сучасної армії. Завтра буде 233-й день нашої повномасштабної оборони і нові кроки, які наближають нас до миру і перемоги. Не розслабляємось, б’ємо ворога. Дотримуємося правил безпеки, дослухаємося до сигналу повітряної тривоги. Особливо завтра. І робимо все, щоб посилити нашу Україну", – зазначив президент.

Владимир Зеленский
скрін

Раніше президент України Володимир Зеленський розповів про те, що необхідно для того, щоб вже найближчим часом закінчити війну, розв'язану Росією. Він закликав політиків на всіх рівнях захищати надання Україні достатньої кількості сучасних систем протиповітряної та протиракетної оборони.

Також раніше Зеленський заявив, що країна-агресорка Росія повинна припинити шантаж ядерною зброєю. Він назвав оточення глави Кремля Володимира Путіна "цуциками" і наголосив, що вони після 50 г горілки кричать про застосування ядерної зброї, що є абсолютно неприйнятним. Європі слід показати силу, а Путін повинен відчути страх за свою владу в Москві.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти