Ґвалтував маленьку хрещеницю і розбещував її сестру: на Житомирщині спіймали 47-річного педофіла

8 липня 2021, 18:45оновлено 3 лютого 2022, 14:13
Двох постраждалих дівчаток і їх меншого братика вилучили з сім'ї і помістили в реабілітаційний центр.
Згвалтування, дівчинка
На Житомирщині чоловік ґвалтував маленьку хрещеницю / Zakon.kz

У Коростені Житомирської області правоохоронці затримали 47-річного чоловіка, який звинувачується в згвалтуванні своєї малолітньої хрещениці, а також в розбещенні її сестрички.

Як розповіли у прес-службі Житомирської обласної прокуратури, в будинку зловмисника знайшли електронні носії з дитячою порнографією.

У повідомленні підкреслюється, що зловмисник неодноразово бував в гостях у кумів в селі в сусідньому районі, а також запрошував хрещеницю до себе додому. Користуючись нагодою покидьок ґвалтував малолітню. Крім того, він також здійснював розпусні дії по відношенню до її сестрички.

відео дня

Відзначимо, що двох постраждалих дівчаток і їх меншого братика вилучили з сім'ї і помістили в реабілітаційний центр. Вирішується питання про позбавлення батьків батьківських прав.

Крім того, в ході обшуку в квартирі обвинуваченого правоохоронці знайшли чотири планшети, п'ять мобільних телефонів, ноутбук, системний блок до комп'ютера, накопичувачі інформації, компакт-диски, на яких була записана дитяча порнографії. На вилучену техніку накладено арешт.

Додамо, що ґвалтівнику загрожує позбавлення волі строком на 15 років або довічне ув'язнення.

читайте такожЗв'язав, побив і жорстоко зґвалтував: під Києвом рецидивіст поглумився над дівчиною

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Хмельницькій області правоохоронці затримали 45-річного чоловіка, підозрюваного в згвалтуванні 12-річної дівчинки. Як розповіли в Головному управлінні Нацполіції в Хмельницькій області, педофіл підстеріг дитину посеред дня біля її будинку і, застосувавши фізичну силу і погрози, поглумився над нею.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти