Нападав у супермаркетах: у Києві на Оболоні орудував "туалетний" ґвалтівник

26 травня 2021, 00:51
Обвинувачений свою провину в пред'явленому звинуваченні заперечував, але визнав, що вривався в жіночі туалети заради "жарту".
Нападав у супермаркетах: у Києві на Оболоні орудував 'туалетний' ґвалтівник
У Києві чоловік домагався жінок в туалетах супермаркету / Фото пресслужби прокуратури Києва

На столичній Оболоні в жіночих вбиральнях торгового супермаркету чоловік домагався відвідувачок. Він вривався в кабінку туалету, заздалегідь відкривши її ззовні, та за допомогою фізичної сили здійснював насильницькі дії сексуального характеру. Обличчя ховав під медичною маскою.

Інциденти сталися в березні 2019 року. Тепер же чоловіка засудили, повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури. Судовий розгляд проводився в закритому судовому засіданні з метою запобігання розголошенню подробиць вчинених діянь.

Свою провину підозрюваний заперечував, але визнав, що вривався в жіночі туалети заради "жарту".

"Обвинувачений свою провину в пред'явленому звинуваченні не визнав, кілька разів змінював тактику свого захисту. Після дослідження доказів чоловік вже не заперечував своєї присутності в місцях подій, проте повідомив суду, що вчиняв зазначені дії жартома, тобто вчинення насильницьких дій сексуального характеру не визнав", – зазначили в пресслужбі.

читайте такожЗнімав знущання на відео: у Дніпрі затримали 56-річного педофілаВироком Оболонського районного суду міста Києва від 24 травня 2021 року чоловіка визнали винним в інкримінованих злочинах та засудили до трьох років позбавлення волі.

Також судом задоволено цивільні позови потерпілих про відшкодування заподіяної моральної шкоди на суму 30 тисяч гривень кожній.

Як повідомляв Главред:

  • У Київській області правоохоронці спіймали чоловіка, який скоював розпусні дії щодо своєї 5-річної племінниці. Відомо, що 30-річний педофіл має інвалідність другої групи.
  • У Дніпропетровській області 52-річний чоловік, який разом зі своєю колишньою дружиною створив будинок сімейного типу, розбещував одну з прийомних дочок.
  • У Києві завгосп школи в ліфті напав і зґвалтував 10-річну дівчинку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти