На Сумщині окупанти відмовляються воювати, здаються або біжать до кордону

2 березня 2022, 08:09
Російські військові деморалізовані, частина з них здається Збройним силам України, інші ж відмовляються нападати на людей та намагаються втекти.
ВСУ, військові, війна, вторгнення
Сумщина героїчно чинить опір окупантам / Фото Reuters

Впродовж усієї ночі на 2 березня практично по всій Сумській області велися вуличні бої. Найбільші втрати зазнав Тростянець. Там окупанти захопили штаб і почали займатися мародерством.

Окупанти забирають у жителів Тростянця їхні авто, речі, ходять по домівках і грабують місцеві магазини. Одна група пограбувала секондхенд і частково переодяглася в цивільне, щоби виїхати додому, пише Сегодня.

Одна з ворожих колон вирішила скласти зброю. Командир сказав, що воювати він не збирався. Тому цих військових пропустили назад до російського кордону.

відео дня

Повідомляється, що ворог деморалізований, особливо після того, як вдалося застосувати два Байрактара. Понад 200 одиниць російської техніки знищили поблизу Ромен та Лебедина.

Також територіальній обороні Сумської області вдалося вибити блокпост противника на трасі Кіпті – Бачівськ. Тепер вона контролюється Сумською теробороною.

Як повідомляв Главред, голова Сумської ОДА Дмитро Живицький вимагав, щоби на озброєння терроборони області дали високоточну зброю. Адже зараз загони ТРО мають в більшості випадків лише автомати і коктейлі Молотова. Живицький попросив надати Байрактори, щоби їм вдалося розбомбити ворога на території області й він не сунув далі на Київ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти