Фермери на Миколаївщині "віджали" у окупантів ще один "Панцир"

2 березня 2022, 07:46
Мешканці Баштанки спалили російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С", який з'явився на озброєнні агресора у 2015 році.
ВСУ
Фермери Баштанки спалили зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С"/ Фото Reuters

У вівторок, 1 березня, в районі населеного пункту Баштанка Миколаївської області фермери спалили російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С", який з'явився на озброєнні агресора у 2015 році.

Мер Дніпра Борис Філатов у Facebook написав, що коштує один такий "Панцир" 15 мільйонів доларів.

"Колгоспники з Баштанки, самі того не розуміючи, віджали та спалили найновіший хвалений комплекс "Панцир-С" вартістю 15 мільйонів доларів."Народ-переможець" розбігався українськими полями як щури.", – додав Філатов.

відео дня

Варто зазначити, що окрім "Панциря", також було знищено цілу колону військової техніки противника. А ті одиниці бронетехніки, які росіянам вдалося передислокувати, добили ЗСУ.

У Баштанці місцеві
У Баштанці місцеві "віджали" у окупантів ще один "Панцир" / Facebook Бориса Філатова

читайте такожВорог окупував Херсон: захоплені залізничний вокзал і річковий порт, у місті сотні загиблихЯк повідомляв Главред, раніше у боях під Херсоном бійці ЗСУ захопили у російських окупантів новітній комплекс Панцир.

"У бою під Херсоном українські воїни підбили і захопили новітній російський зенітний ракетно-гарматний комплекс Панцир С1, експортна вартість якого до 20 мільйонів доларів. Биті російські вояки в паніці втекли. Видатний успіх української армії. Треба б його терміново доставити і передати союзникам. Якщо хто знає де конкретно стоїть панцир, я можу швидко організувати евакуацію на цінного трофея на Тралі, прямо сьогодні", - розповідав деталі захоплення журналіст Юрій Бутусов

Війна в Україні - новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти