"На місці багато швидких": окупанти завдали потужного удару по Харкову

16 липня 2023, 19:31оновлено 16 липня 2023, 21:27
21586
За попередньою інформацією, удар загарбників припав по Основ'янському району.
Ракетный удар, ракета, дым
Окупанти завдали потужного удару по Харкову / Колаж: Главред, фото: Суспільне, Міноборони РФ

Російські окупаційні війська у неділю, 16 липня, завдали потужного удару по Харкову. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі.

Як зазначив Синєгубов, окупанти завдали ударів по Основ’янському району Харкова. За попередніми даними, є 4 постраждалих.

Голова Харківської ОВА підкреслив, що на місці влучання виникла пожежа. Наразі усі служби працюють над ліквідацією наслідків.

відео дня

"Не покидайте укриттів до відбою повітряної тривогу. Небезпека ворожих ракетних ударів залишається!", - наголосив Синєгубов.

Удар по Харкову також підтвердив мер Ігор Терехов. Він підкреслив, що Харків вдруге з початку доби під ударом ворога. Міський голова закликав жителів міста бути обережними та користуватися укриттями під час повітряної тривоги.

Водночас місцеві Telegram-канали публікують фото, на яких видно густий стовб чорного диму.

"Вибух був справді гучний! Повідомляють, що на місці багато швидких", - пише Telegram-канал "Харьков Life".

Ракетний терор росіян

Як повідомляв Главред, у ніч на 13 липня Росія дронами атакувала Київ, пошкоджено багатоповерхівки. Окупанти Росії третій день поспіль атакували Київ - у чотирьох районах столиці прогриміли вибухи, осколками пошкоджені деякі будинки, є постраждалі.

У КМВА повідомили, що від атаки "Шахедів" по Києву є постраждалі в Дарницькому районі. Речник КМВА Михайло Шаманов повідомив деталі удару російських окупантів по столиці та розповів про загиблого у Подільському районі Києва.

Нещодавно військовий експерт та полковник запасу Роман Світан розповів про підготовку росіян до масштабних атак.

"Зараз у росіян близько 100 ракет. Це мінімум. Якщо вони з коліс працюють, то вже сотню ракет вони виготовили й накопичили. Окупанти зараз відновлюють свої запаси. У будь-який момент у них може прокинутися бажання повторити масштабну атаку", - наголосив Світан.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти