Загибель нацгвардійця під колесами у Києві: винуватця ДТП взяли під варту

26 липня 2023, 15:22оновлено 26 липня 2023, 16:29
Водія авто, який влаштував ДТП на блокпосту біля станції метро "Святошин", суд взяв під варту на два місяці без права внесення застави.
Молоток, ДТП
Дії підозрюваного кваліфіковані за частиною 2 статті 286 КК України, кажуть у прокуратурі / колаж Главред, фото УНІАН та прокуратура Києва

Водій Volkswagen, який вночі 25 липня наїхав на військових, які несли службу на блокпосту в Києві, в результаті чого один з них помер на місці, суд взяв під варту на два місяці без права внесення застави. Про це повідомили в Київській міській прокуратурі.

Дії підозрюваного кваліфіковані за частиною 2 статті 286 КК України. Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого управління главку НП по місту Києву.

Інший нацгвардієць, як повідомляють слідчі, був у важкому стані госпіталізований в медустанову. Крім того, після наїзду Volkswagen зіткнувся ще з двома автомобілями, в одному з яких також знаходився військовий. Тому була надана медична допомога на місці.

відео дня

Нагадаємо, раніше, в ніч з 24 на 25 липня під час комендантської години в Києві сталася смертельна ДТП - водій на блокпосту збив двох військових, одного з них - на смерть.

Інцидент стався о 00:05 на Берестейському проспекті на блокпосту біля станції метро "Святошин".

23-річний водій на великій швидкості скоїв наїзд на двох військовослужбовців Національної гвардії України, які несли службу на блокпосту.

Далі автомобіль протаранив ще два припарковані автомобілі, в одному з яких знаходився військовий територіального центру комплектування.

До того, в ніч з 24 на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир збив на смерть 23-річного військового Нацгвардії України прямо на блокпосту. Він їхав на своєму автомобілі Lexus.

Пізніше в мережі повідомили, що судді Олексію Тандиру обрали запобіжний захід. Його відправили під варту.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти