"Іди звідси": у Києві пранкер "причепився" до військового і отримав за це від розлючених українців

30 квітня 2023, 13:36
Київський пранкер Сурик Черкезов на вулицях столиці причепився до військового, проте витівка не вдалася і обернулася сваркою.
ВСУ, Сурик Черкезов
Конфлікт між бійцем ЗСУ та Суриком Черкезовим / Колаж фото УНІАН та скріншот з відео

У Києві блогер-пранкер Сурик Черкезов на вулицях міста влаштував сварку з бійцем ВСУ. Відповідні відео в неділю, 30 Квітня, поширили українські Telegram-канали.

Черкезов підійшов на вулиці до перехожого і намагався його розіграти ‒ нібито вони напередодні разом вживали спиртні напої. Однак чоловік не дозволив над собою глузувати. І відповів, що напередодні він не випивав, а воював. На що нахабний пранкер відповів: "І що? Іди [геть - нецензурно] звідси!".

Через деякий час Черкезов на своїй сторінці в Instagram почав скаржитися-мовляв, за таку витівку його швидко відшукали і побили. Далі блогер у вельми жалібній манері почав голосити і говорити ‒ мовляв, він любить Україну, є патріотом і допомагає армії.

відео дня

Черкезов навіть дозволив оголосити перед фоловерами ультиматум-мовляв, він хоче знову відшукати і поспілкуватися з чоловіком, якого намагався розіграти. І якщо той дійсно виявиться військовим, то вибачиться перед ним на камеру, а, мовляв, якщо ні – вибачатися доведеться людям, які його побили.

Сурик Черкезов

Нагадаємо, раніше в Дніпрі розгорівся скандал після того, як власниця одного з елітних ресторанів перешкоджала роботі співробітників територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП, нова назва військкоматів). Жінка посварилася з працівниками ТЦК та СП і не дозволила їм перевіряти документи відвідувачів закладу.

"Яку роботу ви робите? Я поважаю військовослужбовців. Але я буду говорити і "тикати", що захочу, те й робитиму. Це ви мене не поважаєте. Тому ви прийшли в мій заклад і чіпаєте моїх гостей. Коли ви будете ходити, ніхто ходити не буде", – на підвищених тонах говорила вона військовим.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти