"Хвалені "Калібри" нічому не допомагають": у Мережу виклали розмову переляканого окупанта з дружиною

9 квітня 2022, 13:46оновлено 9 квітня 2022, 14:26
Окупант в першу чергу поскаржився дружині на погане харчування - мовляв, замість сухих пайків російським солдатам видають поганої якості консерви.
'Хвалені 'Калібри' нічому не допомагають': у Мережу виклали розмову переляканого окупанта з дружиною

Черговий перехоплена розмова російського окупанта з дружиною якісно показує поганий моральний стан військових РФ і ставлення до них власних командирів. Запис бесіди викладена на сайті Головного управління розвідки Міноборони України.

"Дали якусь консерву, яку жерти неможливо. Відкрили тушонку, а там одні дупи курячі. У зампотила пропав КАМАЗ з сухпайками. Тепер нам жерти нічого", - розповідає агресор.

Також окупант скаржиться і критикує власне командування.

відео дня

"Слухайте більше нашого президента. Я з першого дня говорив, що це не призведе до хорошого. Насіння ще попереду основні. Хвалені "Калібри" нічому не допомагають", — каже агресор.

Росіянин в кінці розмови з нотками скарги в голосі зауважив ‒ мовляв, йому б дотягнути до пенсії і піти з армії агресорів.

читайте такожСБУ з'ясувала причину "відведення" російських військ: перехоплено нову розмову орків

Нагадаємо, раніше співробітники СБУ перехопили нові телефонні розмови російського окупанта. У них солдат агресорської армії, щоб вижити в Україні, просить маму звернутися за допомогою до шаманів і ворожок.

Про це у своєму відеозверненні заявив офіційний спікер української спецслужби Артем Діхтяренко.

"Коротше, тут Дмитрівна. Попроси її, щоб вона щось зробила, а то нас тут мінами закидають. Сьогодні мене мало не вбило вже два рази. Зараз в окопах сидимо, до нас вже прям в окопи залітає. Це жесть. Вони, коротше, з кожним днем все точніше і точніше б'ють", — сказав агресор.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти