"Георгіївська стрічка не допомагає, сходи до ворожок або шаманів": СБУ виклало запис розмови окупанта з мамою

18 березня 2022, 14:27
Переляканий агресор благає матір, щоб та домовилася з ворожками або шаманами - з приводу обряду, який врятує його від українських снарядів і куль.
Росіянин
СБУ виклало запис розмови окупанта з мамою/ facebook.com/Mikokuk

Співробітники СБУ перехопили нові телефонні розмови російського окупанта. У них солдат агресорської армії, щоб вижити в Україні, просить маму звернутися за допомогою до шаманів і ворожок. Про це у своєму відеозверненні заявив офіційний спікер української спецслужби Артем Діхтяренко.

На опублікованому ним аудіозаписі один з окупантів під Харковом дзвонить по телефону своєї матері в Росію і просить її ‒ мовляв, сходи-ка за допомогою до знайомої ворожки. І нехай вона проведе спеціальний обряд, щоб його не "чіпали українські снаряди і кулі".

У відповідь мати нагадує, щоб для захисту загарбник не забував класти георгіївську стрічку в кишеню. А окупант запевняє, що обмотаний стрічками ледве не повністю. Але без обряду - нікуди.

відео дня

"Коротше, тут Дмитрівна. Попроси її, щоб вона щось зробила, а то нас тут мінами закидають. Сьогодні мене мало не вбило вже два рази. Зараз в окопах сидимо, до нас вже прям в окопи залітає. Це жесть. Вони, коротше, з кожним днем все точніше і точніше б'ють", — сказав агресор.

читайте також"Противник не знає, чого чекати": Зеленський про нову тактику проти окупантів РФ

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що українцям, які перебувають на тимчасово окупованій території, необхідно влаштувати тотальну рейкову війну російським агресорам. До цього закликав Олексій Арестович - радник керівника офісу президента Андрія Єрмака.

"В першу чергу це стосується напрямків: Крим-Мелітополь, Крим-Херсон, Валуйки - Куп'янськ, Гомель - Київ (загальний напрямок) та інших, які виявите", ‒ сказав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти