Готують наступ: Жданов розповів, що відбувається на Ізюмському напрямку

31 травня 2022, 16:59
Якщо у окупантів буде успіх у Слов'янську, під загрозою опиниться Запорізький напрямок і Краматорськ.
війна в Україні
Олег Жданов / Главред, ВСУ

Військовий експерт Олег Жданов заявив, що хоч на Ізюмському напрямку російські окупанти зупинилися і наступ зараз не продовжують, але відновити атаку вони можуть з часом.

"Зараз військові РФ перегрупуються, намагаються змінити військові частини і батальйонно-тактичні групи з тим, щоб спробувати відновити наступ. Там все зупинено: від Ізюму в напрямку Слов'янська. Вони відкотилися на вихідні позиції з метою відновити наступ на Слов'янськ", – зазначив Олег Жданов, передає ТСН.

Він також додав, що якщо у окупантів буде успіх у Слов'янську, під загрозою опиниться Запорізький напрямок і Краматорськ.

відео дня

"Наскільки я розумію, наші війська проводять в Запорізькій області контрнаступні дії для того, щоб окупанти не могли зробити наступальні дії з боку Пологів", - підкреслив військовий експерт.

Дивіться онлайн новини Донбас

Війна Росії проти України

Збройні Сили України ведуть важкі бої з армією Росії на Донбасі. Експерти американського Інституту вивчення війни припускають, що окупанти планують створення для ЗСУ умов оперативного оточення в районі Сєвєродонецька і Лисичанська, навколо Золотого на північний схід від Попасної, і навколо Авдіївки.

Війська Росії 26 травня обстріляли Харків. Постраждали люди. Є загиблі. У Національній поліції розповіли, що снаряди падали в Шевченківському, Київському районах і поблизу Павлова Поля.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов сказав, що РФ стягнула війська на Донбас, і намагатиметься вийти на адмінкордони регіону. За словами чиновника, у російських окупантів ще багато зброї. Україну чекають кілька важких тижнів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти