Генерал ЗСУ пояснив, наскільки Україна близька до перелому у війні

12 вересня 2022, 11:25
682
Українська армія почала успішно перехоплювати стратегічну ініціативу у російських окупантів, каже генерал-лейтенант запасу Ігор Романенко.
ВСУ, вибух
Генерал ЗСУ пояснив, наскільки Україна близька до перелому у війні / Фото УНІАН

Генерал-лейтенант запасу та ексзаступник начальника Генштабу ЗСУ Ігор Романенко, відповідаючи на запитання читача під час чату на Главреді сказав-що українська армія тільки-тільки почала успішно перехоплювати стратегічну ініціативу у російських окупантів.

"Зараз предтеча такого моменту. Ми отримаємо результат не так швидко, як нам би того хотілося. Я говорю про те, що ми перехоплюємо стратегічну ініціативу у Росії. Перехоплюємо, не перехопили. Тобто ми на початку цього шляху. І ілюзій на цей рахунок живити не треба", - говорить вона.

Нагадаємо, старший радник американського Конгресу Пол Массаро закликав США надати Україні керовані балістичні ракети ATACMS і танки. Він висловив своє обурення діями російської армії, зокрема - знущанням окупантів над українськими військовополоненими, зазначивши, що росіяни демонструють варварство.

Раніше повідомлялося, що Німеччина планує передати Україні 16 танків, які здатні в бойових умовах наводити переправи. Про це повідомило Міністерство оборони Німеччини. Танкові мостоукладчики Biber можна використовувати для проходження через воду або інші перешкоди.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти