Favbet задонатив 4 млн гривень на збір UNITED24 "Безпечне небо"

10 листопада 2023, 16:49оновлено 10 листопада 2023, 18:22
2375
Favbet задонатив 4 млн гривень на збір UNITED24

Компанія Favbet перерахувала 4 млн грн на проєкт фандрейзингової платформи UNITED24 "Безпечне небо", покликаний забезпечити сили ППО системою сенсорів ідентифікації повітряних цілей. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення компанії.

"Ми як український бізнес розуміємо життєву важливість протиповітряної оборони особливо під час російського енергетичного терору. Своєчасність виявлення ворожої ракети або дрона підвищує ймовірність її знищення. А кожна знищена в повітрі ціль - це врятовані життя і вціліла інфраструктура", - зазначив засновник Favbet Андрій Матюха.

Система сенсорів здатна виявляти повітряні цілі, навіть ті, що летять на малих висотах, а також прогнозувати їхній маршрут для подальшої нейтралізації. Завдяки штучному інтелекту система передбачає, звідки можуть виникнути наступні загрози.

відео дня
Favbet задонатив 4 млн гривень на збір UNITED24 'Безпечне небо'

"Безпечне небо" ефективно показала себе в тестовому режимі як проти крилатих ракет, так і проти БПЛА Shahed 136.

Під час випробувань в 11 регіонах України вона виявила 100% повітряних загроз без жодної помилки.

Збір на проект запустив амбасадор UNITED24 Тімоті Снайдер.

Favbet задонатив 4 млн гривень на збір UNITED24 'Безпечне небо'

"Дрони та ракети, які випускає росія на мирні міста, забирають життя людей та руйнують цивільну інфраструктуру. Кожен внесок на систему ідентифікації повітряних цілей - крок до захисту українців від терористичних атак. Ми дякуємо кожному бізнесу за внески та закликаємо українські й міжнародні компанії приєднатися до збору", - зазначають в UNITED24.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021 року, видана ТОВ "БК "ФАВБЕТ" на підставі Рішення КРАІЛ від 05.04.2021 року за №137 із змінами та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ "БК "ФАВБЕТ" на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за №433.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти