"Це не мирний план": Зеленський розніс пропозицію Трампа щодо "припинення війни"

22 листопада 2023, 12:40
1037
Україна не піде на те, щоб віддати ворогові Крим і Донбас, підкреслив президент.
Трамп
Володимир Зеленський прокоментував слова Дональда Трампа / Колаж: Главред, Фото: Pixabay/DaveDavidsoncom, ОП

Президент Володимир Зеленський прокоментував заяви експрезидента США Дональда Трампа про те, що у нього нібито є план припинення війни в Україні.

Україна могла б зупинити війну, віддавши РФ Крим і Донбас, але не піде на це, заявив глава української держави в інтерв'ю Fox News.

"Так, ми можемо зупинити цю війну, якщо ми віддамо Росії Донбас і Крим. На мою думку, наша країна не буде готова до такого мирного плану. Це не мирний план", - сказав він.

відео дня

Таким чином президент прокоментував слова Трампа про те, що він нібито може зупинити війну в Україні за 24 години.

Глава держави підкреслив, що готовий вислухати його пропозиції, але якщо вони мають на увазі здачу території, то "це не мирний план".

"Давайте поговоримо з ним і дамо йому можливість показати, які кроки в його формулі миру. Я готовий з ним зустрітися. Звичайно, якщо у нього є чіткий мирний план, він може поділитися ним зі мною", - додав Зеленський.

Раньше Трамп відповів Зеленському. Український президент запросив Трампа приїхати в Україну у відповідь на його заяву, що він нібито "зможе завершити війну за 24 години".

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський запросив колишнього американського президента приїхати в Україну.

"Я запрошую Трампа, якщо він зможе приїхати сюди, мені знадобиться 24 хвилини, щоб пояснити йому, що він не може керувати цією війною", – сказав Зеленський.

Як раніше повідомлялося, експерт розповів, що буде за допомогою Україні в разі перемоги Трампа на виборах. Система в США побудована так, що жодна з партій не має тотальної переваги. Демократам і республіканцям доведеться домовлятися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти