Її вбили через одну фразу про Україну: у Скадовську окупанти публічно стратили медсестру - ЗМІ

4 листопада 2022, 19:48оновлено 5 листопада 2022, 17:17
Окупанти публічно повісили 56-річну Тетяну Мудренко біля будівлі суду в Скадовську.
страта, російські окупанти
Російські окупанти публічно стратили жінку / колаж фото Міноборони РФ, Фото polit.info

Російські окупанти жорстоко вбили 56-річну колишню медсестру Тетяну Мудренко з окупованого Скадовська в Херсонській області. Її публічно повісили через те, що вона говорила про те, що Скадовськ - це Україна. Про це розповіла її сестра-близнюк Наталія Чорна, повідомляє Financial Times.

Наталя виїхала зі Скадовська ще в квітні, її сестра залишилася там і допомагала дітям з інвалідністю. Обидві сестри постійно брали участь в мітингах проти окупації і поширювали цю інформацію в соцмережах.

Тетяна кілька разів стикалася лицем до лиця з окупантами. У жовтні вона лаяла українських правоохоронців, які зрадили країну і перейшли на бік ворога. Вона крикнула їм "Скадовськ - це Україна". Після цього випадку Тетяну і її чоловіка колаборанти забрали з власного будинку і відвезли в невідомому напрямку.

Окупанти пограбували квартиру подружжя, забрали машину і навіть велосипеди. 15 жовтня місцева мешканка повідомила Наталії, що її сестру Тетяну публічно стратили.

"Вона мені сказала, що Таню повісили. Їй щось влили в рот, а потім повісили перед будівлею суду", - сказала Наталія Чорна.

Сестра загиблої жінки також повідомила, що у чоловіка Тетяни була зламана рука і були сліди побиття. Окупанти дозволили йому поховати дружину, після цього його більше ніхто не бачив.

Пізніше Наталії надіслали свідоцтво про смерть сестри, в якому було зазначено, що вона померла від "механічної асфіксії".

Раніше повідомлялося, що українські військові розповіли про тортури після звільнення з російського полону. Окупанти кололи українських військових невідомим препаратом, ґвалтували жінок і тримали їх у нелюдських умовах.

Нагадаємо, у Німеччині двох чоловіків звинувачують у жорстокому зґвалтуванні 18-річної біженки з України. Вони поглумилися над дівчиною з інтервалом в кілька хвилин. Зараз чоловіки постали перед судом у Дюссельдорфі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти