"Б'ють мало": Муждабаєв осоромився постом про напад на журналістку в Києві

29 листопада 2020, 18:57
"Колаборантів бити треба завжди", заявив Айдер Муждабаєв.
Муждабаєв
Айдер Муждабаев / Фейсбук А. Муждабаева

Заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв оцінив напад невідомого на журналістку телеканалу NewsOne Віолетту Товкес у прямому ефірі.

У своєму Facebook він написав про те, що агресія на адресу представників телеканалу NewsOne заслужена, тому що вони є колаборантами.

"Україна - це країна не (до)битих колабораціоністів. Тож. Нападом на" журналістів " Ньюсвана абсолютно незадоволений. Тому що добре, але мало... Б'ють рідко і мало, а колаборантів бити треба завжди, їх і били у всіх країнах в усі часи, щоб служити ворогові було страшно", — написав Муждабаєв.

Відзначимо, що в коментарях під своїм повідомлення, у відповідь на повідомлення користувачів, Муждабаев додав, що колаборатнтов треба "бити завжди".

"Я не радію, тому що б'ють рідко і мало, а колаборантів бити треба завжди, їх і били у всіх країнах в усі часи, щоб служити ворогові було страшно. Так що закатайте свої очі назад, це абсолютно нормальний процес", - додав Муждабаєв.

'Б'ють мало': Муждабаєв осоромився постом про напад на журналістку в Києві

читайте такожНапад у прямому ефірі: у поліції розкрили подробиці атаки на журналістку в Києві

Напад на журналіста в Києві:

  • Нагадаємо, під час церемонії вшанування пам'яті жертв голодоморів, яка пройшла в Києві 28 листопада, невідомий у прямому ефірі напав на журналістку телеканалу NewsOne Віолетту Товкес.
  • Кореспондент розповідала українцям, як проходять заходи з нагоди Дня пам'яті жертв голодоморів та політичних репресій.
  • О 16: 03 до неї підійшов чоловік у масці, вибив з рук мікрофон і свічку, а також почав штовхати дівчину. При цьому він емоційно щось покричав і пішов геть.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти