Більшість російського спецназу ЗСУ "покришили" ще в перші тижні війни - Bellingcat

21 липня 2022, 17:07
Українські військові ліквідували дуже багато російських спецназівців ще в перші тижні війни, каже керівник проекту Bellingcat Христо Грозєв.
Калашников, окупанти
Більшість російського спецназу ЗСУ "покришили" ще в перші тижні війни-Bellingcat / ua.depositphotos.com

Бійці ЗСУ знищили величезну кількість російських спецназівців ще в перші тижні повноцінного військового вторгнення РФ в Україну. Про це розповів керівник міжнародного дослідницького проекту Bellingcat Христо Грозев в коментарі Радіо НВ.

За його даними, через величезні втрати в Росії швидко закінчилися "підготовлені люди в армії" і тому росіяни вербують солдатів з бойовим досвідом для війни в Україні практично відкрито ‒ не дотримуючись ніякої конспірації.

"Ось одна з причин, чому вони так швидко і взагалі забуваючи про якісь претензії, що вони не займаються ПВК, працюють через ПВК. Це той момент, коли поганий герой у фільмі розуміє, що вже всі знають, що він поганий, що він злий і не треба вже шукати навіть більш складні доріжки, щоб не показати своє зле обличчя. Ось ми знаходимося на цьому етапі", – підкреслив Грозєв.

відео дня

читайте такожРФ провалила вторгнення: в Bellingcat розповіли про паніку в Кремлі і варіант для Путіна

Нагадаємо, раніше Христо Грозєв говорив, що війська Росії з початку військового вторгнення на територію України продемонстрували свою відсталість і непрофесіоналізм.

Йдеться, в першу чергу, про відсутність логістики і відхилення від централізованої стратегії.

До того в Bellingcat повідомляли-російський диктатор Володимир Путін провів "чистку" Федеральної Служби безпеки (ФСБ) після провалу вторгнення в Україну.

У немилість до нього потрапили не менше 150 офіцерів 5-ї служби, які займалися "українським питанням".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти