Розслідувач групи Bellingcat спрогнозував швидкий кінець війни в Україні, але з одним нюансом

9 квітня 2022, 18:17
Експерт нагадав, що Росія вже втратила понад 15% свого військового потенціалу.
війна, діти,
Розслідувач групи Bellingcat передбачив швидкий кінець війни в Україні / Фото Reuters

Росія може продовжувати війну на сході і півдні України, але для цього їй необхідно буде провести нову мобілізацію. З політичної точки зору війна закінчиться через місяць.

З такою заявою виступив розслідувач групи Bellingcat Христо Грозєв, в інтерв'ю BBC Україна.

Експерт зазначив, що російську армію потрібно буде поповнити на 150-200 тис. Однак це неможливо зробити за рахунок контрактників. Він вважає, що у РФ достатньо ресурсів продовжувати цю війну до кінця року.

"Росія вже втратила понад 15% свого військового потенціалу, однак у неї залишається ще 80-85%, і вона може це продовжити. РФ має достатньо техніки, наприклад танків, але не має навчених солдатів. За нашими підрахунками, російська армія втратила понад 30 батальйонно-тактичних груп, а це велика кількість особового складу – величезний відсоток від усього свого складу", - нагадав експерт.

читайте такожПереворот в РФ неможливий, але є сценарій, при якому війна в Україні швидко закінчиться - експертГрозєв прогнозує, що з політичної точки зору війна триватиме місяць, адже російські матері і дружини дізнаються, скільки синів і чоловіків не повернеться з війни.

Коли закінчиться війна в Україні

Як повідомляв Главред, раніше астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і покінчить він життя самогубством.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти